Atheneskolen

Atheneskolen er en fri grundskole for højt begavede børn. Skolen tilbyder en bred, alsidig og kvalificeret undervisning på et højt fagligt niveau. På Atheneskolen er højt begavede børn blandt venner og føler sig forstået.

Med passende faglige udfordringer og i trygge rammer opmuntrer og bevarer vi børnenes engagement og nysgerrighed, så de realiserer deres potentiale til egen personlig glæde og tilfredshed. Atheneskolen ruster eleverne til at bidrage aktivt og konstruktivt til udviklingen af vores samfund.

Atheneskolens vision er at være skolen, der hjælper højt begavede børn til et godt liv.

Forældre siger om Atheneskolen:

Her er det i orden at være fagligt hurtig, videbegærlig og nysgerrig
Her er faglige udfordringer, der passer til barnet
Her er mulighed for at møde ligesindede kammerater
Her er dygtige, engagerede lærere
Her er andre børn som mit, og vi forældre står ikke længere alene
Her er det OK at være anderledes - måske endog nørdet
Her kan børn med særlige forudsætninger være normale sammen
Her er vellykket undervisningsdiffering og et højt fagligt niveau
- lad dig ikke skræmme af de fysiske rammer

Galleri

Ingen aktuelle dokumenter